Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjött a hét első magyar jelentése

Portfolio
Újabb 6 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg. Ezzel 548 főre emelkedett az elhunytak száma, 2284-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1182 fő. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 385 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 21-en vannak lélegeztetőgépen.

A 6 új fertőzött nagyon alacsony esetszámot jelent, utoljára ilyet márciusban, a járvány kitörésekor láthattunk. Napok óta nagyon alacsony a halálesetek száma is, ami szintén a koronavírus visszaszorulására utal. Egyedül az aktív fertőzöttek számában látunk nagyon visszafogott csökkenést, ám itt a korábbi tapasztalatok alapján hullámszerű minta figyelhető meg. Amennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés