Előfizetői tartalom

Generációváltó magyar cégek: már többször is bizonyított ez a mentőöv

Tavaly szeptemberi indulása óta fontos finanszírozási űrt tölt be a hazai kis- és közepes vállalkozások esetében a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő KKVPRO üzletága. Láving Gusztávval, a terület befektetési igazgatójával az eddigi néhány hónap tapasztalatait beszéltük át kitérve arra, hogy miért van jelentősége ennek a tőkeági finanszírozásnak, hogy melyek a legjellemzőbb élethelyzetek a generációváltással szembenéző hazai cégtulajdonosok esetében, hogy a Hiventures hol kapcsolódik be a folyamatba, mitől függ a tőke-alapkezelő hozamelvárása és hogy kik is veszik meg generációváltás miatt eladósorba került magyar vállalkozásokat.

Tudatos felkészülés a generációváltásra Láving Gusztáv, a Hiventures KKVPro befektetési igazgatója is részt vesz június 11-i online konferenciánkon. Még nem késő jelentkezni: Információ és jelentkezés Bár az elmúlt néhány hét a koronavírus-válság kirobbanása miatt az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés