Előfizetői tartalom

Szijjártó: az élelmiszeripari cégek kapkodnak leginkább a kormány támogatása után

Portfolio
A magyar gazdaság sokszínűségét mutatja, hogy a versenyképesség-növelő támogatási programban résztvevő vállalatok több mint 30 iparágban tevékenykednek, ezek közül kiemelkedik az élelmiszeripar, ugyanis a legtöbb beruházási szándék (122) ebből az ágazatból érkezett - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter hozzátette, a programban 806 vállalat vesz részt, amely pályázatában 377 milliárd forintnyi beruházás megvalósítását vállalta. A fejlesztéseknek köszönhetően 143 618 munkahelyet tudnak megvédeni. A miniszter kiemelte, új szabályokkal, új erőviszonyokkal, új szereplőkkel hamarosan új világgazdasági verseny indul, amelyben a magyar gazdaság versenyképességét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés