FONTOS Kijött a nap legfontosabb adata: jelentősen gyengült az amerikai munkaerőpiac
 
Előfizetői tartalom

Sorra nyitnak a régió országai, miközben máshol még tombol a járvány

Portfolio
Hétfőről keddre mintegy 123 ezer fővel nőtt a világszerte új igazolt koronavírus-fertőzöttek száma, és így a trendet jobban megragadó 7 napos mozgóátlag is hasonló, azaz rekordütemben nőtt. Ezzel már világszerte 7,2 millió fertőzöttnél járunk, közülük csaknem 2 millióan az Egyesült Államokban élnek és a gyors indiai terjedés miatt könnyen lehet, hogy nemsokára az ázsiai óriásgazdaság kerül a harmadik helyre fertőzöttségi rangsorban az Egyesült Államok és Brazília után. Közben idehaza figyelemre méltó, hogy 10 új fertőzött mellett egy 37 éves férfi is elhunyt koronavírusban, noha nem volt más egyéb ismert betegsége. Friss híreink szerdán percről-percre.

2020. június 10. 22:00 Megosztás Koronavírus: újranyit Nagy-Britannia, "buborékokban" találkozhatnak majd egyes emberek A nagy-britanniai koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozások további enyhítésének jegyében az egyedül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés