Előfizetői tartalom

Alig járnak be a diákok az iskolákba

MTI
Nincs tömeg az iskolákban, a gyerekek három-négy százaléka vesz részt a személyes oktatáson, amióta újranyitottak az intézmények. Az állami iskolákban a koronavírus-járvány lecsengésével naponta 30-36 ezer diák jelenik meg. A tanároknak és a diákoknak nem kötelező a maszkviselés, ám a fenntartók saját hatáskörben előírhatják a védőfelszerelés viselését. Visszatért az élet az óvodákba és bölcsődékbe is, bár a szülők még mindig szankció nélkül otthon tarthatják gyermeküket - ismerteti pénteki összeállításában a Magyar Nemzet.

Napközi, szakkör, sportfoglalkozás, egyéni vagy csoportos felzárkóztatás, fejlesztés, tehetséggondozás - ilyen programokkal töltik napjaikat azok a diákok és tanárok, akik a járványügyi veszélyhelyzet elmúltával visszatértek az iskolákba. Június másodika óta megnyitották kapuikat a köznevelési intézmények, s bár a tanév már digitális munkarendben fejeződik be, a gyerekek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés