Előfizetői tartalom

Olaszországban még mindig 400 körül az új fertőzöttek száma

MTI
Olaszországban nem sikerült még jelentősen visszaszorítani az új napi fertőzések számát, több mint hetven százalékukat továbbra is a gócpont Lombardiában mérték a polgári védelmi hatóság péntek esti adatai szerint. Ötvenhat beteg halt meg az az elmúlt egy napban, és ismét megközelítette a négyszázat az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma.

 A halottak száma az utóbbi egy nap alatt enyhén emelkedett a korábbi 53-hoz képest. Az elhunytak száma így elérte a 34 223-t. Lombardiában egy nap alatt huszonöten haltak meg, ugyanannyian mint huszonnégy órával korábban. Az aktív fertőzöttek száma valamivel kevesebb mint 29 ezerre csökkent, miközben a gyógyultaké túllépte a 173 ezret. Az utóbbi egy napban 393 új beteget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés