Előfizetői tartalom

Itt a lista: kiderült, kik kapják meg az 500 ezer forintot

Portfolio
Megjelent a Magyar Közlönyben az egészségügyi és egészségügyben dolgozókat érintő egyszeri rendkívüli juttatásról szóló kormányrendelet a kifizetés részletszabályaival. Ahogy a kormány számos alkalommal jelezte, a rendkívüli juttatás összege dolgozónként bruttó 500 000 forint, amely a több helyen foglalkoztatottaknak is csak egyszer, de például a részmunkaidősöknek is jár.

A rendelet arról szól, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel az egészségügyi és egészségügyben dolgozó, valamint a rendeletben külön felsorolt személyek egyszeri rendkívüli juttatásra jogosultak. A rendelet meghatározza, kik jogosultak a rendkívüli juttatásra. Azok, akik az alábbiaknál foglalkoztatottak: a fekvő-, illetve járóbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés