Előfizetői tartalom

Csányi Sándor újabb pozíciót vállalt

MTI
|
Portfolio
Hat felsőoktatási intézményben már zajlik a modellváltás folyamata, hozzájuk hamarosan csatlakozik egy hetedik, emellett integrációkkal megújul az agrár-felsőoktatás is - tudtuk meg a héten. A Soproni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke Csányi Sándor, az OTP Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója lett, aki a Kisalföld újságnak rövid nyilatkozatot is adott a napokban.

6+1 egyetem A hatékony és korszerű felsőoktatás a cél, a modellváltó intézmények alapítói és fenntartói joga a közvetlen állami kézből vagyonkezelő alapítványokhoz kerülnek. Az innovációs képesség fejlesztése, az üzleti világ felé lépés terén új helyzet áll elő - mondta Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért, innovációért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés