Előfizetői tartalom

Koronavírus: aggasztó folyamatok Magyarország szomszédainál

Portfolio
Világszerte a 7,8 milliót közelíti a koronavírus-járvány okozta fertőzések száma, miközben a gyógyultak száma meghaladta a 3,7 milliót. A három legfertőzöttebb ország mellett az elmúlt napokban ismét Kína került a középpontba, miután egy nap alatt 57 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak, ami a legmagasabb szám április 13-a óta. Kínában ezúttal Pekingből jelentettek magasabb esetszámokat, ahol a járvány újabb hullámától tartva rendkívüli állapotokat vezettek be. Közben Ukrajnából és Romániából is kedvezőtlen hírek érkeztek a térségben. Íme a járvánnyal kapcsolatos legfontosabb hírek.

2020. június 14. 18:40 Megosztás Német kancelláriaminiszter: a járvány fellángolásával fenyeget a nyaralási szezon A koronavírus-járvány németországi fellángolásának veszélyét hordozza magában a nyaralási szezon a kórokozó behurcolásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés