Előfizetői tartalom

Nem csitul a koronavírus-járvány a szomszédban

MTI
Továbbra sem lassul számottevő mértékben a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, vasárnap egy nap alatt 648 új esetet azonosítottak, amely ugyan 105-tel kevesebb a megelőző napi, eddigi legnagyobb növekménynél, mégis jelentősen meghaladja a korábbi átlagot - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közzétett adatokból.

A járvány kezdete óta Ukrajnában 31 ezer 154 fertőzöttet azonosítottak. Az elhunytak száma az elmúlt nap alatt kilenc újabb halálos áldozattal 889-re nőtt, míg a betegségből eddig 14 ezer 82-en gyógyultak meg, közülük előző nap 106-an.     A megelőző napon, szombatra 753 új fertőzéses esetet regisztráltak az országban, ami a járvány kitörése óta az eddigi legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés