Előfizetői tartalom

Külföldre mennél nyaralni, de nem tudod, karantén vár-e Magyarországon? Itt a válasz

Portfolio
Több olvasói levelet is kaptunk az elmúlt időben a nyaralni vágyóktól, tanácstalanok azok, akik külföldre mennének pihenni, mivel nem tudják, itthon karantén vár-e rájuk vagy vannak-e olyan országok, amelyek kivételt képeznek a szabályok alól. Alábbi cikkünkben az általános szabályokat szedtük össze és listáztuk azokat az országokat is, amelyekből hazatérve nem kell karanténba vonulni itthon.

Több cikkben is írtunk már arról, hogy áll az egyes európai országokban a határnyitás, melyek azok az országok, ahova nyugodt szívvel el lehet már menni nyaralni. Legutóbb ebben a cikkben foglalkoztunk a témával: Kapcsolódó cikkünk 2020. 06. 06. Külföldre mennél nyaralni? Itt a friss lista az országokról, ahova már utazhatsz A határnyitásokról szóló hírek közepette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés