Előfizetői tartalom

Müller Cecília: újabb nyitás jön az egészségügyben

Portfolio
Az egészségügyi ellátást tovább bővítik, újabb nyitásra kerül sor a fekvőbeteg intézményekben, a látogatási tilalmat részlegen feloldják - mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs tájékoztatóján. A temetések illetve a házasságkötés utáni családi rendezvények 200 fő alatt a mai naptól megtarthatók Budapesten - hangzott el az eseményen. A mozik, színházak várhatóan a veszélyhelyzet megszűnését követően megnyithatnak, a nyugdíjasok vásárlási (9-12 óráig tartó) védett idősávjának megszüntetéséről szerdán dönthet a kormány.

2020. június 15. 11:20 Megosztás Kérdésekre válaszolnak A nyugdíjasok vásárlási (9-12 óráig tartó) védett idősávjának megszüntetésével kapcsolatban Müller Cecília elmondta, a cél, hogy ezen a téren is visszaálljon az élet a normális kerékvágásba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés