Előfizetői tartalom

Hiába váltottak home office-ra a bűnözők is - A NAV digitális fegyvertára elől nem tudnak elbújni

A NAV stratégiájának középpontjában a gazdasági szervezett bűnözés elleni fellépés áll, arra próbáljuk használni az erőforrásainkat, hogy a legnagyobb károkat okozó bűnszervezeteket megtaláljuk, azonosítsuk és időben megkezdjük a felszámolásukat. Ehhez az összes digitális platformot használjuk, amit a NAV az utóbbi néhány évben létrehozott, és amivel gigantikus adatvagyonra tett szert – jelentette ki Zámbó Péter István dandártábornok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi főigazgató-helyettese többek között elmondta azt is, hogy a bűnözők gyorsan alkalmazkodtak a járvány miatt kialakult helyzethez, azonban a hatósági kontroll is megerősödött.

Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején Néhány nap és jön a Járműipar 2020 online konferencia, találkozzon, kérdezzen az autóipar meghatározó vezéreitől Ön is! Itt jelentkezhet: Információ és jelentkezés Mire fókuszál a NAV a gazdasági folyamatok nyomon követésekor? A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés