Előfizetői tartalom

Kiszivárgott a döntés: eltörli a kormány az idősek vásárlási idősávját

Portfolio
Az Origo információi szerint szerdai ülésén a kormány döntött arról, hogy eltörli az idősek vásárlási idősávját. Frissítés: a késő este megjelent Magyar Közlöny felsorolja a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseit. Immár csak a tömegközlekedési eszközökön és boltokban történő kötelező maszkviselést írja elő a kormányrendelet, a különleges bolti idősávról nem esik szó benne. Vagyis a kormány valóban eltörölte az idősek bolti vásárlási idősávját. A témáról többet a mai Kormányinfón tudhatunk meg, erről szokás szerint tudósítunk.

A hírportál szerdán este azt írta: értesüléseik szerint a maszkhasználat kötelező marad az üzletekben és a tömegközlekedésen. Ezt a szakértők a járvány mostani fázisában elegendőnek tartják, ezért döntött a kormány az időskorúak idősávjának eltörléséről.     Arról nem szólt a szerda esti cikk, hogy a jelenleg a 65 évnél idősebbekre vonatkozó vásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés