Előfizetői tartalom

Új logisztikai központ épül Debrecenben

Portfolio
Tízezer négyzetméter alapterületű új logisztikai raktárközpont épül Debrecenben. A raktár egy hét és félmilliárd forintos összköltségű beruházás része, amelyhez 3,4 milliárd forint támogatást nyújtott a magyar állam. A megvalósuló logisztikai raktár 2021 elején kezdi meg működését, a beruházássorozat százhatvanöt új munkahelyet teremt – derül ki a BHS Trans közleményéből.

A BHS Trans jelenleg négy magyarországi telephellyel rendelkezik: Dunakeszin, Pécsen, Székesfehérváron és Szikszón. Az idén épülő négy új telephelynek köszönhetően hamarosan 150 km-es távolságon belül tudja kiszolgálni partnereit az ország bármely pontján. Az ország nyugati felében Keszthelyen és Pécsen, a keleti országrészben két megyeszékhelyen, Debrecenben és Szegeden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés