Előfizetői tartalom

Amerikának összejöhet a bűvös V betű, amiről az egész világ álmodik

Portfolio
A koronavírus-járvány kitörése óta szinte minden ország abban bízik, hogy a gazdasági válság lefutása V-alakú lesz, vagyis a hirtelen beszakadás után ugyanolyan hirtelen visszapattan majd a gazdaság. Egyelőre kevés a rendelkezésre álló adat, hogy ezt megítéljük, most úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok áll legközelebb a bűvös V betűhöz még úgy is, hogy a járvány alig akar csillapodni.

V, W, U vagy L? Már 2008-2009-ben is mindenki azt találgatta, milyen lehet a pénzügyi válság lefutása, nincs ez másképp most sem, bár a koronavírus-járvány teljesen más jellegű gazdasági összeomlással jár. A politikusok és jegybanki vezetők abban reménykednek, hogy a világgazdaság hamar túl lesz a jelenlegi válságon, de több lehetséges lefutás is elképzelhető: A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés