Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a csütörtöki magyar adatok

Portfolio
Ismét csak egy újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4079 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős, krónikus beteg. Ezzel 568 főre emelkedett az elhunytak száma, 2564-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 947 fő. Az aktív fertőzöttek 39%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 199 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 15-en vannak lélegeztetőgépen.

A friss adatok továbbra is a hazai jáványhelyzet gyengülésére utalnak, vagyis - bár a társadalmi aktivitás visszatért a járvány előtti szintre - a vírus terjedése nem indult gyorsulásnak. A megerősített megbetegedések száma harmadik napja 1 fő, és az ehunytak száma is szerencsére nagyon alacsony szintre süllyedt. Az elmúlt három napban az aktív betegek állománya 81 fővel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés