bmw mol limo
Gazdaság

Már a BMW i3 is elérhető a Mol Limo flottájában

Portfolio
A legnagyobb hazai közösségi autómegosztó, a Mol Limo flottájában mostantól elérhető a BMW i3-as modellje is, amelyet akár egész napra is kibérelhetnek az ügyfelek a nyáron.

Június közepétől húsz darab BMW i3 modellel bővül a Mol Limo flottája. Az elmúlt években számos frissítésen átesett modell jelenleg már olyan hatótávval rendelkezik, amely lehetővé tesz akár egy balatoni kirándulást is. Az autó jelenleg 120 Ah-s akkumulátorral, két kivitelben készül, 170 lóerős motorjával akár 300 kilométer megtételére is képes (WLTP ciklus szerint), a nulláról 100 km/h-ra való sprintet pedig 7,3 másodperc alatt teljesíti.

A BMW i3 modellek havi díjas konstrukcióban 119 forintos percdíjjal és 15 999 Ft-os napi díjjal bérelhetőek, az alkalmi felhasználók pedig 129 Ft/perc és 19 999 Ft/nap díj mellett ülhetnek a prémium kompakt volánjához.

Az elektromos autók arányának növelése a flottában mindig is kulcsfontosságú volt számunkra, és az utóbbi időben mind az infrastrukturális, mind pedig a gépgyártó oldali akadályok kezdenek elhárulni. A Mol Plugee-nak köszönhetően mind Budapesten, mind országszerte folyamatosan bővül az elektromos töltőhálózat, jelenleg 35 állomást üzemeltet a vállalat

– mondta Czikora Tamás.

A Mol mobilitási vezetője hozzátette, emellett az utóbbi hónapokban az autógyártók is egyre inkább elmozdultak az elektromos autók gyártásának irányába. Éppen ezért úgy véli, ez a két dolog akár lökést is adhat annak, hogy tovább bővítsék a flottát újabb elektromos autókkal.

koronavirus_strand
etterem
horvátország tengerpart shutter
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
koronavirus usa