Előfizetői tartalom

A BKK fontos dátumokra figyelmezteti az egészségügyi dolgozókat, a nyugdíjasokat, a diákokat és az álláskeresőket

Portfolio
A Magyar Országgyűlés megszűntette a koronavírus-járvány miatt bevezetett veszélyhelyzetet. Az egészségügyi dolgozók július 1-től, szerdától csak érvényes jeggyel vagy bérlettel utazhatnak a BKK járatain. A rendelet visszavonása a diákigazolványok, a nyugdíjas és kisgyermekes bérletigazolványok, az álláskeresők bérlete és egyéb, utazáshoz szükséges dokumentumok és igazolványok érvényességét is érinti - írta a Budapesti Közlekedési Központ.

A Magyar Országgyűlés döntése értelmében 2020. június 18-tól véget ér a koronavírus-járvány miatt bevezetett veszélyhelyzet. A rendelet több, utazáshoz szükséges dokumentum érvényességét is befolyásolja, amelyre érdemes figyelni a következő napokban. Lejár az egészségügyi dolgozók díjmentes utazási jogosultsága Bár a rendelet szerint az egészségügyi dolgozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés