Előfizetői tartalom

Koronavírus: kilenc góc van Spanyolországban, feloldják a szükségállapotot

Portfolio
A járvány kezdete óta 28 313 ember halt meg Spanyolországban az új koronavírus okozta Covid-19 betegség szövődményeiben - közölte pénteken a spanyol egészségügyi minisztérium, miután felülvizsgálta az adatbázist, hogy kizárja a kettős adatokat és a tévedéseket. A tárca azt is tudatta, hogy még mindig kilenc fertőző góc van országszerte.

A Covid-19 járvány által leginkább sújtott egyik európai országban, Spanyolországban június 7. óta nem frissítették a halálesetek számát, akkor 27 136 elhunytat jelentettek. Ezután új módszertant dolgoztak ki a halálozások és a fertőzések pontos nyilvántartására. Az új szám, amelyben szerepel a múlt héten csütörtökig bekövetkezett 53 új haláleset is, még mindig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés