Előfizetői tartalom

Azt hiszed, nyugat-európai árak vannak Magyarországon? Pedig kevés a nálunk olcsóbb ország

Portfolio
Mindössze három országban alacsonyabb a termékek és a szolgáltatások árszínvonala, mint Magyarországon – derül ki az Eurostat pénteken megjelent adatából. Itthon átlagosan a kétharmadát kell fizetni a termékekért és szolgáltatásokért, mint az Európai Unióban. De miben van a legközelebb a magyar és az európai árszínvonal?

Az európai árak kétharmadát kell fizetni Magyarországon Az átlagos európai árszínvonal 65%-án állt Magyarország a most megjelent előzetes 2019-es adatok alapján. Ennél alacsonyabb árakat csak három országban – Bulgáriában, Romániában és Lengyelországban – mért az Eurostat. Vagyis hiába érzik sokan úgy, hogy ugyanolyan vagy hasonló árak vannak Magyarországon, a statisztika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés