Előfizetői tartalom

Koronavírus-válság: új operatív törzs alakul

Portfolio
A gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatása lesz a feladata az újonnan megalakuló "gazdaságvédelmi operatív törzsnek", mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Varga Mihály. A pénzügyminiszter azt is elmondta, hogy eddig mintegy 1400 milliárd forintot költött az állam a válság közvetlen hatásainak kezelésére.

Az interjúban elhangzó főbb kijelentések: A járvány elleni védekezési alapba 633 milliárd forintot irányított a kormány, ebből eddig 480 milliárdot használt fel. (A kijelentés tovább növeli a zűrzavart a koronavírus-járvány kapcsán elköltött állami milliárdok ügyében. Legutóbb ugyanis már megjelent olyan kormányzati dokumentum, ami ennél jóval nagyobb költést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés