Előfizetői tartalom

Nem bír Ukrajna a koronavírussal: szombaton is nagyon magas fertőzési számot közöltek

MTI
Továbbra sem mutat számottevő lassulást a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában: az előző napi rekord növekményhez képest szombatra ugyan kevesebb, de így is a korábbiakhoz mérten kiugróan nagy számú új beteget jelentettek - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által szombaton közzétett adatokból, amelyeket az egészségügyi minisztérium is megerősített.

Szombatra egy nap alatt 841 új esettel nőtt az azonosított fertőzöttek száma és velük együtt elérte a 35 825-öt. Az elhunytak száma újabb 9 halálos áldozattal 994-re emelkedett, miközben a gyógyultaké 373-mal 16 406-ra. Az ezt megelőző napon, péntekre minden eddigi rekordot megdöntő, 921 új koronavírusos beteget regisztráltak Ukrajnában, míg tavasszal a napi növekmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés