Előfizetői tartalom

Utolért minket Románia! De hát nincs ebben semmi meglepő

Portfolio
Sokat olvashattunk az elmúlt hetekben arról, hogy milyen jól élnek a románok. Van is igazság abban, hogy szépen gyarapodott keleti szomszédunk az elmúlt években, de mielőtt nekikeserednénk és elindulnánk Romániába munkát vállalni, érdemes egy pillanatra a dolgok mélyére nézni. Könnyen lehet, hogy nagyon rosszul jár, aki útnak indul.

Magyarországon az egykulcsos adórendszer minden jövedelmi kategóriát ugyanakkora adóteherrel sújt, és a gyermekek után ad kedvezményeket. Minden ország eltérően adóztatja a jövedelmet, eltérő kedvezményeket nyújt, így nagyon fontos, hogy az adott háztartásban hányan élnek és hány gyermeket nevelnek. Nem elég, hogy ezek a kedvezmények minden országban eltérőek, még azzal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés