Előfizetői tartalom

Álláskeresőknek, kisvállalkozásoknak nyújt segítséget a fővárosi önkormányzat

MTI
Álláskeresőknek, kisvállalkozásoknak nyújt segítséget és a budapesti gyerekek nyári táboroztatásához is támogatást ad a fővárosi önkormányzat. A Főpolgármesteri Hivatal keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Fővárosi Érdekegyeztető Tanács előző napi ülésén a fővárosi önkormányzat olyan vállalásokat tett, amelyekkel a koronavírus-járvány miatt bajba került állampolgároknak, kisebb vállalkozásoknak segít talpra állni.

Az ülésen Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes, Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetsége elnöke és Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke megállapodás kötött arról, hogy a március 1. és június 30. között visszamenőlegesen 25 százalékkal csökkentik a mikro- és kisvállalkozások, a civil szervezetek és a szakszervezetek bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés