Előfizetői tartalom

Jelentősen megugrott a koronavírus terjedési üteme Németországban

Portfolio
Jelentősen, 2,76-ra emelkedett a koronavírus terjedési aránya "R" Németországban - derül ki az RKI Egészségügyi Intézet közleményéből. Németország vezető egészségügyi tisztviselője kedden kijelentette, hogy az országban fennáll a kockázata egy második koronavírus-hullám kialakulásának, de optimizmusát fejezte ki, hogy ezt meg lehet akadályozni.

Lothar Wieler, a Robert Koch Közegészségügyi Intézet vezetője Berlinben tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a koronavírus terjedési arányát Németországban jelenleg 2,76-ra becsülik, valószínűleg elsősorban a helyi kitörések miatt. A 2,76-os terjedési arány azt jelenti, hogy a vírussal fertőzött 100 ember átlagosan további 276-ot fertőz meg. A vezető egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés