Előfizetői tartalom

Koronavírus: Belgiumban és Hollandiában július elejétől tovább enyhítik a korlátozásokat

MTI
Belgiumban július elejétől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokon, aminek köszönhetően az egészségügyi szabályok szigorú betartása mellett megnyithatnak az ország filmszínházai, uszodái, kaszinói, vidámparkjai és koncerttermei - írta szerdán a helyi sajtó. Hollandiában a szaunák, sportcentrumok, nyilvánosházak várják majd ekkortól a vendégeket.

Az enyhítések értelmében Belgiumban a privát közösségi találkozók engedélyezett létszáma 15 főre bővül, beltéri eseményeken 200, kültérin nem több mint 400 fő vehet részt. A lazításokat Sophie Wilmés belga kormányfő jelentette be, aki egyben felhívta a figyelmet arra is, hogy a vírus még jelen van az országban, így továbbra is óvatosnak kell lenni. A miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés