Előfizetői tartalom

Valósággal dübörgött az esztergomi Suzuki-gyár

Portfolio
A Magyar Suzuki közel 195 ezer járművet adott el világszerte tavaly, ezzel több, mint 13 százalékkal növelte értékesítéseit 2018-hoz képest. A vállalat kiemelte azt is, hogy 16,3 százalékos részesedéssel vezette a hazai autópiacot, ezzel negyedik éve uralva a hazai új autó eladásokat. A termelés bővülésének köszönhetően az esztergomi Suzuki-gyár érdemben növelte árbevételét is 2019-ben.

Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején Hogyan állhatnak talpra a magyar autóipari beszállítók a járvány okozta sokk után? Az iparág meghatározó vezérei válaszolnak most csütörtökön a Járműipar 2020 online konferencián. Ne maradjon le, már csak ma jelentkezhet itt: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés