Előfizetői tartalom

Az autóiparban is stratégiai fontosságúvá válhatnak az energetikai beruházások

Portfolio
A koronavírus miatt kilakult válság jobban sújtja az autóipart, mint a 10 évvel ezelőtti, ezért a piaci szereplők minden lehetőséget megragadnak a költségek visszafogására. Soós Attila, az E2 Hungary stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója a Járműipar 2020 online konferencián rávilágított, hogy 2020 a TAO-kedvezmények éve lehet, miután az almérési rendszerek kiépítésére nemcsak a kormány szorítja rá a szereplőket rendelettel, de a vírus miatt kilakult költségmegtakartási verseny is erre kényszeríti őket.

Soós Attila, az E2 Hungary stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója két aktuális témát hozott az energiapiacról. Miután az autóipar egy igen energiaintenzív iparág, ezért az energiamegtakarítási lehetőségek stratégiai fontosságúak, különösen egy ilyen nehéz gazdasági környezetben. Almérési szolgáltatások és TAO-kedvezmények Mindkét szolgáltatással szinte azonnali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés