Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: szükség esetén értékesíthetők a beszerzett lélegeztetőgépek

Portfolio
A mai kormányinfón Gulyás Gergely elárulta, hogy a kata szabályozásai rövid távon nem változnak, de a későbbiekben módosítani fogják azt a visszaeélések elkerülésé miatt. A beszerzett lélegeztetőgépekkel kapcsolatban elmondta, hogy a felesleges gépeket értékesíteni lehet, mert a világban még egyelőre gyorsan terjed a járvány, így erre van kereslet, 9 ezer gépet viszont mindenképpen megtartunk. A kormány kitart a 3%-os recesszió mellett. Elárulta azt is, hogy a fővárosi parkolási díjak emelését nem, Kósa Lajos söripart érintő javaslatát viszont támogatja a kormány.

A mai kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt az aktuális járvánnyal kapcsolatos helyzetről, de szóba került gazdaságvédelmi kérdések és beruházások is. Az esemény főbb pontjait foglaljuk össze: A fővárosi parkolási díjak emelése nem jó megoldás - mondta el Gulyás Gergely a mai kormányinfón. Szerinte ez dugókat fog eredményezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés