Előfizetői tartalom

Magyarországon vezetett számlát nyitott a Revolut

Portfolio
Hazai, forintos számlát nyitott a Revolut, miután partnerségre léptek a Raiffeisen Bankkal – tájékoztatta a startup a Portfolio-t. Technikai oldalról ez azt jelenti, hogy mostantól külföldről és belföldről is díjmentesen lehet forintot utalni a Revolut-számlára, ezen kívül jóval gyorsabban is teljesülnek majd a tranzakciók.

Az új megoldással a Revolut gyűjtőszámla-adatokat biztosít az ügyfeleinek, az egyes ügyfeleket pedig egyedi pénztárca-referenciaadatok különböztetik meg. A forintos Revolut-számlánk adatait úgy nézhetjük meg, hogy a nyitóképernyőn rákoppintunk a számlák fülre majd kiválasztjuk a forintos számlát, utána pedig a magyar zászlóra koppintunk. Mivel egy gyűjtőszámláról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés