Előfizetői tartalom

Elkészült az M15, végig autópályán mehetünk Budapestről Pozsonyba

Portfolio
Tavaly december óra használhatják emelt, 130 km/h sebességgel az M15 autópálya négysávosra bővített szakaszát az autósok. A 14,5 kilométeres szakaszon az elmúlt hónapokban a befejező munkák zajlottak. A fejlesztéssel teljes hosszban megvalósult az autópályás összeköttetés Budapest és Pozsony között - közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A közlemény szerint az M15 autópálya 2×2 sávosra bővített főpályáját és két csomópontját, az akadálymentesített Rajkai határátkelővel együtt tavaly decemberben vehették birtokba a közlekedők. Azóta a vállalkozó a végső munkálatokat végezte az autópálya koronaélén kívüli részein. A határellenőrző épületek elbontása már 2019-ben megtörtént, de a terület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés