Előfizetői tartalom

Indul a nyári menetrend a BKK-nál: hétfőtől jönnek a változások

Portfolio
Marad a sűrű közlekedési rend a belvárost elérő fő vonalakon, az egyéb járatokon a nyári menetendre áll át a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - tájékoztatta a közlekedési társaság a Portfolio-t. A pénteki közlemény szerint az ilyenkor szokásos nyári menetrendekre történő átállás két lépésben, fokozatosan történik meg június 29-től, hétfőtől: a forgalmasabb, belvárost érintő járatok még két hétig a normál, legnagyobb kapacitású menetrenddel közlekednek, míg a város többi vonalán a nyári menetrendek lép érvénybe.

Mint írják, a BKK folyamatosan vizsgálja a fővárosi közösségi közlekedés utasforgalmát: a korlátozások enyhülésével, a járványidőszak végével, a felkínált kapacitáshoz képest még mindig jelentősen alacsonyabb az utasszám.  A felmérések alapján a nyári átlagos forgalom kevesebb, mint 60 százaléka tapasztalható a BKK-járatokon. Az alacsony utasszám ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés