Előfizetői tartalom

Koronavírus: Bulgáriában rekordszámú fertőzöttet regisztráltak

Portfolio
Minden korábbinál nagyobb mértékben, 166-tal nőtt és ezzel 4408-ra emelkedett a regisztrált új koronavírus-fertőzések száma Bulgáriában egy nap alatt - közölték pénteken az egészségügyi hatóságok. Ez 38-cal több új fertőzést jelen az előző naphoz képest, ami a legmagasabb napi növekmény a járvány kezdete óta a 7,1 milliós balkáni országban.  

Százhét ember felgyógyult a kórból, ezzel a gyógyultak összesített száma 2370-ra emelkedett. Az elmúlt 24 órában újabb két beteg halt meg, velük a kórban elhunytak száma 211 lett. 384 beteget kezelnek kórházban, közülük tizenhatot intenzív osztályon. Bulgáriában március 8-án regisztrálták az első koronavírusos megbetegedést. Március 13-ától május 14-éig rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés