Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a pénteki magyar adatok

Portfolio
Négy újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4127 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős, krónikus beteg, ezzel 578 főre emelkedett az elhunytak száma, 2663-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 886 fő. Az aktív fertőzöttek 38%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 179 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 13-an vannak lélegeztetőgépen.

A friss számok továbbra is nagyon enyhe koronavírus-jelenlétet jeleznek Magyarországon. Sőt, az elmúlt napok minimálisan magasabb fertőzési esetszáma is visszaesett a múlt hetet jellemző szintre. Az aktív esetek száma 20 fővel csökkent, utoljára tíz napja láttunk ennél nagyobb esést. Hasonlóképpen a járvány visszaszorulását jelzi a nagyon kevés haláleset. Igaz, az, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés