Előfizetői tartalom

Koronavírus: egyre rosszabb a helyzet a Balkánon, a korábban szinte vírusmentes országokban is gyorsul a terjedés

MTI
|
Portfolio
Szerbiában nőtt a koronavírus-fertőzöttek napi esetszáma, legutóbb a járvány elején láttunk ennyi új esetet. Megfertőződött több közéleti szereplő is. Koszovóban is gyors a terjedeés, miközben újranyitották a repteret. Észak-Macedóniában is közel 150 új esetet találtak az elmúlt 24 órában, az eddig szinte alig fertőzött Montenegróban pedig 30-al nőtt a fertőzöttek száma.

Szombatról vasárnapra 13 565-ről 13 792-re nőtt az igazolt fertőzöttek száma Szerbiában. Ilyen magas a legutóbb a járvány elején volt a napi új fertőzöttek száma. Szombaton két újabb halálos áldozata volt a betegségnek, így a halottak száma 267-re emelkedett. A nyugat-balkáni országban több közéleti személyiség is megfertőződött, pozitív lett a koronavírus-tesztje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés