Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a hétfő reggeli számok

Portfolio
3 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4145 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.  Elhunyt 4 idős, krónikus beteg, ezzel 585 főre emelkedett az elhunytak száma, 2685-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 875 fő. Az aktív fertőzöttek 38%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 170 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 9-en vannak lélegeztetőgépen.

A friss adatok különlegessége, hogy az elhunytak száma meghaladja a friss esetekét, ennek azonban nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani. A járvány lecsengő szakaszában már kevesen kapják el a betegséget, de a korábban megfertőződött betegek közül még sajnos mindig halnak meg idős, legyengült szervezetűek. A számok ezzel együtt is alacsony járványhelyzetről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés