Előfizetői tartalom

Angela Merkel az EU összes tagállamának üzent

MTI
A nyár végéig feltétlenül meg kell állapodni a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozását szolgáló európai uniós (EU-) helyreállítási alapról és a 2021-ben kezdődő hétéves ciklusra szóló közös költségvetésről - mondta az EU Tanácsának soros elnöki tisztségét ellátó német kormány vezetője csütörtökön Berlinben. Ursula von der Leyen szerint az EU "időszűkében van".

Az Európai Bizottság elnöke ugyancsak hangsúlyozta, hogy fogy az Európai Unió újjáépítésére fordítható idő, ugyanis egyebek mellett egyszerre kell helyrehozni a koronavírus-járvány okozta károkat, elfogadni az unió jövő évi és a 2020 uráni hétéves költségvetését, valamint megállapodásra kell jutni Londonnal a jövőbeli kétoldalú kapcsolatrendszer kérdéseit illetően....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés