Előfizetői tartalom

Megint összeült az Operatív Törzs, és Orbán Viktor is ott kezdett ma reggel

Portfolio
Reggel 5:58-as időpontot jelezve tettek ki egy képet röviddel ezelőtt Orbán Viktor kormányfő Facebook-oldalára. A képen az szerepel, amint éppen megérkezik a miniszterelnök az Operatív Törzs ülésére. Ez azt jelenti, hogy továbbra is vannak ilyen események, csak az ülések után már nincsenek napi gyakoriságú sajtótájékoztatók, hiszen a koronavírus-járvány idehaza nagyon alacsony napi új esetszámokat produkál, és a friss adat szerint az átfertőzöttség is alacsony a magyar lakosságban.

A belügyminisztérium épülete előtt Pintér Sándor tárcavezető fogadta a kormányfőt: Éppen ma reggel közöltünk egy elemzést arról, hogy április vége és június vége között a kormány közel 900 milliárd forintot költött a koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzet kezelésére létrehozott egyik fontos eszköz terhére és ezzel lényegében ki is merítette azt. Megmutattuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés