Előfizetői tartalom

Amerika legtöbb tagállamában aggasztóan nő a fertőzöttek száma, a maszkviselés nagy ellenzője is lépett

Portfolio
|
MTI
Az Egyesült Államok 50 tagállamából már 37-ben nő aggasztóan ismét a koronavírus-fertőzöttek száma, a leghevesebb az emelkedés Floridában, ahol csütörtökre egy nap alatt több mint 10 ezer új esetet jegyeztek fel, ami 24 órás rekord. Ennyi új, bizonyított fertőzést Európa egyetlen országából sem jelentettek a járvány csúcsidőszakában.

A Reuters összesítése szerint csütörtök éjjelig egy nap alatt 55 ezre 274 új fertőzöttet találtak az Egyesült Államokban, ami világrekordnak számít, még Brazília egynapi csúcsát (54771 eset) is túlszárnyalta, amit június 19-én ért el. A megelőző napon 53 ezer körüli napi esetszám volt Amerikában, így tehát továbbra is meredeken gyorsul a fertőzés terjedése és már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés