Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkezett a friss vasárnapi jelentés

Portfolio
Kilenc újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4183 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 589 fő, 2811-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 783 fő. Az aktív fertőzöttek 40%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak  47%-a budapesti. 144 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

Kilenc újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4183 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írják a tájékoztató portálon. Az elmúlt hét napban ezzel átlagosan napi 6 új fertőzöttet regisztráltak. Az elhunytak száma változatlanul 589 fő, 2811-en pedig már meggyógyultak.  Az aktív fertőzöttek száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés