Előfizetői tartalom

Lecsengőben a járvány a Benelux államokban

MTI
Tovább csökkent a napi fertőzésszám Belgiumban, amíg ugyanis egy hete még átlagosan 92,6 új esetet regisztráltak naponta, addig szerdán átlagban napi 83,7, a vasárnap közzétett adatok szerint az elmúlt hét napban pedig átlagosan 82,7 ember esetében mutatták ki az új típusú koronavírus kórokozóját. Hollandiában szintén csökkent az újonnan regisztrált fertőzöttek száma. Luxemburgban alacsonyabb a napi fertőzésszám, azonban még mindig jelentősen magasabb, mint az előző hetekben.

A belga közegészségügyi szolgálat vasárnapi jelentése szerint a napi regisztrált fertőzésszám az egy héttel ezelőtti adatokhoz képest 11 százalékkal csökkent. A járvány március elejére datált megjelenése óta a megerősített esetek száma 61 909-ra emelkedett az országban, szerda óta 400-zal. 100 ezer lakosra vetítve átlagosan 10,7 fertőzött jut. A betegségben elhunytak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés