Előfizetői tartalom

Adatdömping a koronavírus-válságról: a héten sokkal tisztábban látunk majd

Portfolio
Rendkívül mozgalmas hét előtt állunk, számos fontos adat érkezik a magyar gazdaságból. Megismerjük a júniusi infláció alakulását, megtudjuk, az áprilisi visszaesés után magára talált-e a kiskereskedelem, de jön adat a turizmusról és a külkereskedelemről is. A világban is történnek fontos események, a Bizottság közzéteszi a növekedési várakozásait, de a német ipari teljesítményről is érkeznek adatok.

Július második hete sok izgalmat rejt, nagyon sok fontos adat érkezik a magyar gazdaságról. Hétfő reggel rögtön megismerjük, hogy az áprilisi visszaesés után májusban mennyire talált magára a kiskereskedelem. Aznap tartja az MNB az fx-swap tendert is, amely viszont az egyéb monetáris politikai eszközök bevezetése után veszített a fontosságából. A kedd reggel nagyon mozgalmas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés