Előfizetői tartalom

Koronavírus: megint romlik az osztrák és görög helyzet, a spanyolok 5%-a már átesett a betegségen

Portfolio
Vasárnap 182 ezer új igazolt koronavírus-fertőzöttet találtak világszerte, amely 20 ezerrel kevesebb az eddigi rekordnál, de hétvégén tipikusan kevesebb tesztet végeznek, így rendszerint csökken az új esetszám is. Ezzel együtt is az Egyesült Államokban közel 50 ezer új fertőzöttet találtak, Brazíliában 26 ezret, Indiában 24 ezret. A hétfő hajnali összesítés szerint világszerte már 11,42 millió ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 534 ezer felett jár, a gyógyultaké pedig 6,16 millió felett. Egy új nagy gócpont formálódik a Fülöp-szigeteken, kezd felpörögni a fertőzés napi üteme. A régiónkban a cseh és ukrán járványterjedés kezd lassulni, a horvát helyzet remélhetőleg stabilizálódik, a szerb, a román és az osztrák viszont a napi esetszámok romlik. Friss híreink hétfőn percről-percre.

2020. július 06. 21:53 Fenntartja a beutazási korlátozásokat Belgium az EU által biztonságosnak tartott országok esetében A nem elengedhetetlen látogatásokat leszámítva Belgium továbbra is fenntartja a beutazást tiltó rendelkezéseit azon országok állampolgárai esetében, amelyek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái