Előfizetői tartalom

Most jön az igazi robbanás a Balatonnál: a hétvégén már nagyon sokan lesznek a strandokon

Inforádió
A Balatoni Turizmus Szövetség elnöke szerint reális, hogy a magyar tenger partján másfélszer annyi szabadstrand van, mint ahány önkormányzat, még ha az eloszlás nem is egyenletes. elenleg 64 szabadstrand található a magyar tenger körül, ami Hoffmann Henrik szerint elegendő lehet, hogy mindenki megtalálja a maga számára szimpatikusat, ha ilyenre vágyik.

A Balatoni Turizmus Szövetség elnöke szerint fontos látni, hogy a spanyol Riviérától a franciáig, vagy akár a Garda-tó esetében, tehát ha bármilyen más külföldi desztinációval állítjuk is szembe a Balatont, mindenhol vannak olyan települések, amelyek szolgáltatása magasabban pozicionáltak, ebből következően fizetősek, ahogyan mindenhol vannak alacsonyabban pozicionáltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés