FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Német kamionokkal juthatott be a koronavírus agresszív törzse Olaszországba

Portfolio
Az elmúlt napok alapján biztató a tendencia minden régiós országunkban: a korábbi megugrás után jócskán csökkennek a napi új fertőzéses esetszámok Ukrajnában, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban és Horvátországban is. Az egyetlen kivétel egyelőre Ausztria, ahol emelkedés látszik, de ott hétfőn már életbe léptek korlátozó intézkedések, és azt mondta a tartományi vezető, hogy jól nyomon tudják követni a járvány terjedését, így remélhetőleg rövidesen ott is meg tudják fékezni. Világszerte is lassult a hétfői adatok alapján a koronavírus-terjedése, igaz az amerikai, indiai és fülöp-szigeteki görbe továbbra is határozottan felfelé tart.

2020. július 07. 21:34 Megosztás Mégiscsak tud levegőben terjedni a koronavírus, most már a WHO is elismeri Az a WHO, amely korábban azt állította, hogy a koronavírus elsősorban az orron és szájon át kijutó, de hamar a földre eső cseppeken keresztül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés