Előfizetői tartalom

Koronavírus: világszerte dőlnek a szomorú rekordok, új korlátozások jönnek többfelé

Portfolio
|
MTI
Az Egyesült Államokban több mint 60 ezerrel nőtt szerdán az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma és közben a halálozásoké is második napja nagyon magasan, 900 felett alakult. Több tagállamban emiatt újabb korlátozó intézkedéseket hoztak, amelyek többek között az iskolásokat is érintik. Közben Mexikóban és Argentínában is új napi csúcsot döntött a fertőzések száma, Ausztráliában egyre több korlátozást léptetnek életbe a Victoria tagállamban megugrott fertőzések miatt, Tokióban pedig minden eddiginél több új fertőzöttet találtak szerdán. A mi régiónkban is új napi rekord dőlt tegnap Bulgáriában, de a szerb és ukrán helyzet is újra romlott. Friss híreink csütörtökön percről-percre a témában.

2020. július 09. 21:19 Megosztás Olaszországban társadalmi robbanástól félnek Elképzelhető, hogy ősszel robbanni fog a koronavírus-járvány nyomán a vállalkozásokat és családokat sújtó súlyos gazdasági válság miatti társadalmi feszültség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés