Előfizetői tartalom

Új lakberendezési áruházak nyílnak Magyarországon

Portfolio
Új lakberendezési áruházakat és 8,2 milliárd forint értékben logisztikai központot létesít Magyarországon az MMXH Lakberendezési Kft., amelynek köszönhetően 500 új munkahely jön létre – jelentette ki Varga Mihály. A pénzügyminiszter és Simonyi András, az MMXH ügyvezető igazgatója stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amely hozzájárul a magyar gazdaság gyorsabb ütemű újraindításához.

A kormány komoly értéknek tartja azt a világpiaci kapcsolatrendszert és technológiai színvonalat, amelyet a nálunk működő nagyvállalatok biztosítanak – hangsúlyozta Varga Mihály. Mint mondta: ezért a kormány 2012-ben döntött arról, hogy új szintre emeli a Magyarországon működő nagyvállalatokkal való együttműködést. Az azóta megkötött megállapodásokkal az egész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés