Előfizetői tartalom

Videó: mikor jön a magyar mozikba az új Nolan-film és a Fekete Özvegy?

Gyakorlatilag elmaradt a 2020-as tavaszi moziszezon, és ez nem csak a filmrajongókat érintette rosszul. A filmstúdiók, a forgalmazók és a moziüzemeltetők kiesése globálisan dollármilliárdokban mérhető. A legnagyobb filmek - például Cristopher Nolan Tenet c. sci-fi-jének, vagy a Marvel Fekete Özvegyének  - premierje eltolódott, a jelenlegi állás szerint augusztustól jönnek az idei blockbusterek. A Portfolio a jelenlegi helyzetről és a mozik újraindulásáról is kérdezte Buda Andreát, a legnagyobb magyarországi mozilánc marketing és PR-igazgatóját.

Július 2-án nyitottak újra a legnagyobb magyarországi mozilánc, a Cinema City termei: a koronavírus nem kímélte ezt a szegmenst sem, hiszen a franchise több mint 100 napos leállást tudhat maga mögött. Ráadásul Hollywood olyan csúcsfilmek premierjét halasztotta el, mint a 007 Nincs idő meghalni, a Tenet, a Mulan vagy a Fekete Özvegy - csak hogy néhányat említsünk. 2020-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés