FONTOS Gulyás Gergely elmondta, mikor mehet koncertre, étterembe, aki nem oltatja be magát
 
Előfizetői tartalom

Elmaradhat a budapesti tűzijáték és a nagyobb fesztiválok is veszélyben vannak

Portfolio
Mivel a környező országokban nő a koronavírus-fertőzések száma, így ennek itthoni kialakulására is lát esélyt a kormány, ezért nem valószínű, hogy enyhít az 500 főnél nagyobb tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozásokon – jelezte a Világgazdaságnak adott interjúban Palkovics László. Az innovációs és technológiai miniszter jelzése arra utal, hogy veszélybe került az augusztus 20-i ünnepi budapesti tűzijáték is, illetve sok zenei-kulturális fesztivál, amelyeket augusztus második felére halasztottak a járvány itthoni kitörésekor született kormányzati korlátozások nyomán.

Palkovics László az interjúban több téma mellett arról is beszélt, hogy ha a környező országok után itthon is megemelkednének a koronavírusos napi esetszámok, akkor a tavaszi korlátozó intézkedések egy részét vissza kell vezetnie a kormánynak, de még ezt megelőzően továbbra is az alapvető biztonsági intézkedések betartásának fontosságára figyelmeztetett (kötelező...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái